Agenda & publicaties

Kwartaal 3 - 2017

07 sep - DCFA Golfdag 2017

In 2017 wordt voor de 14e keer het DCFA golftoernooi georganiseerd.

Lees meer    

14 sep - Kennisbijeenkomst “Second Opinion – Het beoordelen van Waarderingsrapporten”

Het bestuur van DCFA heeft het genoegen u uit te nodigen voor de kennisbijeenkomst op donderdag 14 september a.s. die in samenwerking met TIAS School for Business & Society wordt georganiseerd.

Lees meer     Inschrijven

19 sep - Young DCFA - Bedrijfswaardering en value-management (VOLGEBOEKT)

Binnen de DCFA start een nieuw project, te weten Young DCFA. Er worden 4 bijeenkomsten in één jaar georganiseerd voor junior fusie en overname specialisten (corporate finance, bankiers, advocatuur, accountants, investeerders, etc.). Ervaring is niet vereist. De bijeenkomsten bestaan uit een 2 uur durend inhoudelijk programma met een afsluitende borrel. Het maximum aantal deelnemers is 25. Alleen junioren (maximaal 5 jaar M&A ervaring, geen maximum leeftijd) die geïntroduceerd/aangedragen worden door leden van de DCFA kunnen deelnemen aan deze sessies. Junioren geven zich op voor 4 sessies tegelijk. Inschrijven voor één van de sessies is niet mogelijk! De volgende kantoren zijn bereid gevonden de organisatie van de bijeenkomsten voor het jaar 2017/2018 op zich te nemen: BDO Utrecht, AKD Amsterdam, Sophista Alkmaar en Höcker Amsterdam. Ken je iemand binnen of buiten je eigen organisatie die actief is als junior fusie en overname specialist en interesse heeft om aan deze sessies deel te nemen, stuur dan de uitnodiging door en laat hem of haar inschrijven via de link hieronder vermeld.

Lees meer    

28 sep - Themabijeenkomst Acquisition Finance

Het bestuur nodigt u graag uit voor de Themabijeenkomst Acquisition Finance op donderdag 28 september 2017. Tijdens deze bijeenkomst zal u worden meegenomen in een aantal overname casussen waarin met name achtergesteld vermogen van FundIQ en assetfinanciering van ABN AMRO lease een rol hebben gespeeld bij het financieren van een overname.

Lees meer     Inschrijven
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384