Agenda & publicaties

Kwartaal 4 - 2017

09 nov - Kennisbijeenkomst met Tias

Het bestuur van DCFA heeft het genoegen u uit te nodigen voor de kennisbijeenkomst op donderdag 9 november a.s. die in samenwerking met TIAS School for Business & Society wordt georganiseerd.

Lees meer     Inschrijven

21 nov - Young DCFA - Financiële aspecten van overnames

Binnen de DCFA start een nieuw project, te weten Young DCFA. Er worden 4 bijeenkomsten in één jaar georganiseerd voor junior fusie en overname specialisten (corporate finance, bankiers, advocatuur, accountants, investeerders, etc.). Ervaring is niet vereist. De bijeenkomsten bestaan uit een 2 uur durend inhoudelijk programma met een afsluitende borrel. Het maximum aantal deelnemers is 25. Alleen junioren (maximaal 5 jaar M&A ervaring, geen maximum leeftijd) die geïntroduceerd/aangedragen worden door leden van de DCFA kunnen deelnemen aan deze sessies. Junioren geven zich op voor 4 sessies tegelijk. Inschrijven voor één van de sessies is niet mogelijk! De volgende kantoren zijn bereid gevonden de organisatie van de bijeenkomsten voor het jaar 2017/2018 op zich te nemen: BDO Utrecht, AKD Amsterdam, Sophista Alkmaar en Höcker Amsterdam. Ken je iemand binnen of buiten je eigen organisatie die actief is als junior fusie en overname specialist en interesse heeft om aan deze sessies deel te nemen, stuur dan de uitnodiging door en laat hem of haar inschrijven via de link hieronder vermeld.

Lees meer    

23 nov - Themabijeenkomst: de ins & outs van transacties in de ICT en Internet branche

Namens het Bestuur nodigen wij jullie graag uit voor het alweer laatste Thema event van 2017 op donderdag 23 november a.s. Na focus op de MBI kant in 2015, op de MBO in 2016, kijken we dit jaar specifiek naar de ins & outs van transacties in de ICT en Internet branche. De waarderingen gaan weer ‘door het dak’, er is meer geld dan ooit beschikbaar, maar toch zijn er grote verschillen met de Internet bubble van 2001.

Lees meer     Inschrijven
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384