Bekijk gehele agenda AFGEBLAZEN VANWEGE DE STORM: Nieuwjaarsbijeenkomst en DCFA Deal of the Year Award Alleen voor leden

18 januari 2018

Update d.d. 18-01-2018 - 13.30 uur. Het bestuur heeft besloten dat de DCFA Nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking van de Deal of the Year Award van van 18 januri NIET DOORGAAT. Reden hiervoor is dat het bestuur haar leden en genomineerden niet in gevaarlijke omstandigheden wenst te brengen. We vinden het spijtig dat het niet door kan gaan. U wordt nog nader geïnformeerd over wanneer de Deal of the Year alsnog wordt uitgereikt.

Over het kalenderjaar 2017 wordt voor de vierde keer een eigen Award uitgereikt aan (de betrokkenen bij) de mooiste Deal van het Jaar. Naast enkele bestaande, veelal gesponsorde Awards, heeft het Bestuur van de DCFA een eigen initiatief in het leven geroepen. Bij deze Award gaat het niet primair om de dealsize, maar vooral om het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Eeuwig durende roem en enige “free publicity” zullen in elk geval in het prijzenpakket zitten.
We kunnen jullie nu al beloven dat het een spetterende prijsuitreiking zal worden, waarbij de Deal of the Year en het hierbij betrokken (Deal) team uitgebreid in het zonnetje zullen worden gezet.
Een onafhankelijke en deskundige jury, zal de inzendingen beoordelen op creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Uit de inzendingen worden drie finalisten gekozen, die een bijzondere vermelding zullen verkrijgen. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst zal vervolgens de winnaar uit deze drie finalisten bekend worden gemaakt.
Het Bestuur nodigt jullie hierbij uit om uit jullie eigen praktijk een (of meer) Deal(s) te kiezen, en die via de DCFA website te nomineren voor de DCFA Deal of the Year Award 2017. Alle deals, ongeacht omvang of opdrachtgever, kunnen in aanmerking komen voor deze Award. Denk dus vooral niet dat een mooie eigen Deal te klein is in omvang, of niet interessant genoeg. Wees creatief en beschrijf waarom jij vindt dat jouw Deal in aanmerking komt voor de Award!
Deals over 2017 kunnen tot uiterlijk 5 januari 2018.

Agenda

16.00 uur                Ontvangst
16.30 uur                Welkomstwoord door voorzitter
16.45 uur                Presentatie
17.00 uur                Uitreiking DCFA Deal of the Year Award
18.00 uur                Nieuwjaarstoast en overheerlijke maaltijdvervangende en filevermijdende hapjes
19.30 uur                Einde activiteit

Spreker

nvt

Locatie

Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH  Utrecht


Inschrijving gesloten
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384