Bekijk gehele agenda Tias kennisbijeenkomst “ontwikkelingen met berekening tot de restwaarde in waarderingen”

15 november 2018

DCFA en Tias School for Business & Society organiseren twee maal per jaar een kennisbijeenkomst met lunch. Het onderwerp is: “ontwikkelingen met berekening tot de restwaarde in waarderingen”

In het economisch waardebegrip staan toekomstige geldstromen centraal. In  de regel wordt onderscheid gemaakt tussen de planperiode en de restperiode. Er ontstaat regelmatig discussie over de lengte, duur en uitgangspunten voor de restperiode. Joy van der Veer praat ons bij over recente en nieuwe inzichten.

Agenda

12.00 - 14.30 uur

Spreker

volgt

Locatie

Tias te Tilburg, zaal Z2

 

PE-punten:
In het kader van de regeling Permanente Educatie Register Valuators worden aan de kennisbijeenkomst 2 PE-punten toegekend.

 

BELANGRIJKE MEDEDELING:


In verband met de overgang naar een nieuwe website ziet u hieronder de tekst "Inschrijving gesloten".
Zoals u wellicht al heeft gemerkt werkt DCFA inmiddels met een nieuw aanmeldsysteem voor bijeenkomsten/events. Binnenkort gaat de nieuwe DCFA website live.

DCFA-leden ontvangen voor elke bijeenkomst een persoonlijke uitnodiging met aanmeldlink, zodat zij tegen gereduceerd tarief kunnen deelnemen. Wilt u zich als DCFA-lid alvast aanmelden? Neem dan contact op met het secretariaat.

Geïnteresseerden (niet-leden) kunnen zich hier aanmelden.


Heeft u vragen, laat het ons weten via secretariaat@dcfa.nl of bel naar 076-5781384.


Inschrijving gesloten
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384