Bekijk gehele agenda Lustrumviering DCFA (Alleen voor leden) Alleen voor leden

01 november 2018

Het DCFA bestuur nodigt haar leden van harte uit om op 1 november a.s. het derde lustrum van onze bloeiende vereniging te komen vieren. Deze heuglijke gebeurtenis zal plaatsvinden in het prachtige Kasteel De Wittenburg te Wassenaar. De lustrumcommissie heeft kosten noch moeite gespaard om een fantastisch programma in elkaar te zetten met een top-spreker, een geweldig diner en stemmige livemuziek!

Spreker
Onze ‘key note speaker’ Hennie van der Most is een veelzijdig en authentieke ondernemer. Hij exploiteert amusementsparken, horeca gelegenheden en vele andere bedrijven. Hij heeft een welbekende visie op het ondernemerschap. Studeren doet een mens geen goed, dat is niet de weg voor een échte ondernemer. De mouwen opstropen en aan het werk gaan, dat is ondernemen. Maak gebruik van korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Wees als ondernemer bereikbaar en betrokken. Hennie geeft in zijn presentatie zijn visie op ondernemen en vertelt over zijn ervaringen met het kopen en verkopen van bedrijven.

Agenda

16:00 - 16:30 uur    Ontvangst
16:30 - 16:45 uur    Welkomstwoord door de voorzitter
16:45 - 17:30 uur    Lezing door Key Note Speaker Hennie van der Most
17:30 - 18:00 uur    Paneldiscussie (ex-) voorzitters DCFA
18:00 - 22:00 uur    Borrel, walking dinner en muziek
22:00 uur    Einde bijeenkomst

Spreker

Hennie van der Most

Locatie

Kasteel De Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV  Wassenaar

 

Aanmelden: DCFA-leden hebben een persoonlijke uitnodigng ontvangen. In tegenstelling tot de melding hieronder is de inschrijving "niet" gesloten. DCFA-leden die hun persoonlijke uitnodiging opnieuw willen ontvangen, worden verzocht contact op te nemen met het secretariaat (secretariaat@dcfa.nl).

Wie hebben zich reeds aangemeld? Klik hier voor de deelnemerslijst.


Inschrijving gesloten
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384