Word lid

Om lid te worden van de DCFA en uw bijdrage te leveren aan het (kennis) netwerk dient u tenminste vijf jaar relevante werkervaring te hebben in de corporate finance sector en een significant deel van uw werktijd te besteden aan fusies & overnames, financieringen en/of recovery activiteiten. Verder dient u door minimaal 2 leden buiten het bedrijf waar u werkzaam bent (externe referenten) te worden geïntroduceerd. Indien u actief betrokken wilt zijn bij de DCFA, dan kunt u zich beschikbaar stellen voor één van de Commissies of als gastheer optreden voor een netwerkbijeenkomst. Als lid heeft u toegang tot de Algemene Ledenvergadering waar u uw stem kunt uitbrengen. Een lidmaatschap is persoonsgebonden, kost € 275,-- per kalenderjaar en kan ieder moment ingaan. Een lidmaatschap kan worden opgezegd per kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Indien u zich aanmeldt als lid gaat u akkoord met het reglement (pdf, 81 kB) en de voorwaarden/statuten (pdf, 6 MB).

U kunt zich aanmelden als lid door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. De ledencommissie beslist – in principe binnen 14 dagen na aanmelding – over toelating tot het lidmaatschap. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de ledencommissie Bert Lippens of met de voorzitter van de DCFA Sjoerd Mol. Zij verstrekken u graag nadere informatie omtrent het lidmaatschap.

Interesse? Vul onderstaande gegevens in:

:
: Optioneel
:
: Optioneel
:
:(00-00-0000)
: Optioneel
:    
:
:
:
:
:
: Optioneel
: Optioneel
: Optioneel
: Optioneel
:
:
: Optioneel
: Optioneel
: Optioneel
:

Optioneel
:Optioneel
:
:
:
:
Optioneel
(Alleen .jpg, .gif of .png toegestaan. Het dient een opstaande foto te zijn. De afbeelding wordt herschaald en/ of bijgeknipt.)
: Optioneel
 
 
Dutch Corporate Finance Association
Koopvaardijweg 2
4906 CV  Oosterhout

Meer contactgegevens

info@dcfa.nl
+31 (0)76 5781384