Nieuwjaarsbijeenkomst 16 januari 2020 & Nomineer uw deal voor de DCFA Deal of the Year Award 2019


16 januari 2020 - 16:00


Op donderdag 16 januari 2020 vindt de traditionele DCFA Nieuwsjaarsbijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst luidt het nieuwe M&A jaar 2020 in. Aansluitend zal de uitreiking van de DCFA Deal of the Year Award 2019 plaatsvinden.

DCFA Deal of the Year Award
Over het kalenderjaar 2019 wordt voor de zevende keer een eigen Award uitgereikt aan (de betrokkenen bij) de mooiste Deal van het Jaar. Bij deze Award gaat het niet om de dealsize, maar vooral om het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Eeuwig durende roem en enige “free publicity” zullen in elk geval in het prijzenpakket zitten.
We kunnen jullie nu al beloven dat het een spetterende prijsuitreiking zal worden, waarbij de Deal of the Year en het hierbij betrokken (Deal) team uitgebreid in het zonnetje zal worden gezet.
Een onafhankelijke en deskundige jury, onder leiding van Hans Biesheuvel, zal de inzendingen beoordelen op creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Uit de inzendingen worden drie finalisten gekozen, die een bijzondere vermelding zullen verkrijgen. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst zal vervolgens de winnaar uit deze drie finalisten bekend worden gemaakt.
Het Bestuur nodigt jullie hierbij uit om uit jullie eigen praktijk een (of meer) deal(s) te kiezen, en die op de DCFA website te nomineren voor de DCFA Deal of the Year Award 2019. Alle deals, ongeacht omvang of opdrachtgever, kunnen in aanmerking komen voor deze Award. Denk dus vooral niet dat een mooie eigen deal te klein is in omvang, of niet interessant genoeg. Wees creatief en beschrijf waarom jij vindt dat jouw Deal in aanmerking komt voor de Award!
Deals over 2019 kunnen tot uiterlijk 3 januari 2020 worden aangemeld.

Bijdrage
Deelname is kosteloos. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers. Introducés zijn niet toegestaan! Eventuele menu-wensen (vegetarisch, glutenvrij, etc.) kunnen worden doorgegeven bij uw aanmelding of via secretariaat@dcfa.nl.

Een Deal aanmelden
Inzendingen kunnen tot uiterlijk 3 januari a.s. worden aangemeld via de DCFA-website; invulling wijst zich vanzelf.
SprekerLocatie

Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH
Utrecht


Programma

Ontvangst:
16:00 uur Ontvangst
Aanvang programma:
16.30 uur Welkomstwoord door de voorzitter Els in 't Veld
Pauze:
16:45 uur Presentatie
Vervolg programma:
17:00 uur Uitreiking DCFA Deal of the Year Award
Borrel/hapje:
18:00 uur Nieuwjaarstoast en Indonesisch buffet
Einde bijeenkomst:
19:30 uur Einde bijeenkomst

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden.