Previous
Next

Over de 'Award'

Sinds 2012 reikt de DCFA ieder jaar een ‘Deal of the Year Award’ uit voor de meest toonaangevende transactie van het jaar. Onder toonaangevend wordt door de vakjury verstaan: het multidisciplinaire karakter van de transactie, de creativiteit en deskundigheid van de dealmakers zelf en het uiteindelijk behaalde resultaat.

In tegenstelling tot veel bestaande (en veelal gesponsorde) awards, is de dealsize daarbij niet van belang.

Het Bestuur nodigt haar leden uit om uit de eigen praktijk één (of meer) Deal(s) te kiezen en deze te nomineren via de website. Een vakkundige, onafhankelijke jury, onder leiding van Hans Biesheuvel, zal uit alle inzendingen een drietal finalisten selecteren die op de dag van de uitreiking hun Deal mogen presenteren aan de DCFA leden en aan de jury. Aansluitend zal de jury de DCFA ‘Deal of the Year Award 2021′ uitreiken aan de meest toonaangevende transactie van 2021.

Uitreiking DCFA-award

Tijdens de (uitgestelde) bijeenkomst op donderdag 20 januari 2022 zal de uitreiking voor de DCFA ‘Deal of the Year Award 2021′ plaatsvinden.

Aanmelden 'DCFA Deal of the Year Award 2021'

Om in aanmerking te komen voor de ‘Deal of the Year Award‘ dien(t)en de dealmaker(s):

  • Lid te zijn van de DCFA
  • De transactie aan te melden via de website en te beschrijven waarom deze transactie voor de Award in aanmerking dient te komen

De inschrijving is gesloten op maandag 10 januari 2022.

NB: door middel van het inzenden van een transactie verklaart de inzender (en alle betrokkenen bij/van de ingezonden transactie) het Reglement (pdf, 13 kB) te hebben gelezen en daarmee akkoord te gaan.