Start 3e Young DCFA editie in januari 2019

Sinds 2017 organiseert de DCFA een traject voor jonge overname professionals – Young DCFA. In 2019 zal de derde ronde Young DCFA starten.

 

In 2019 worden weer vier bijeenkomsten georganiseerd voor fusie- en overname specialisten met verschillende achtergronden (corporate finance, banking, advocatuur, accountancy, private equity, etc.). Ervaring is niet vereist. De bijeenkomsten bestaan uit een twee uur durend inhoudelijk programma met een afsluitende borrel. Alleen junioren (maximaal vijf jaar M&A ervaring, geen maximum leeftijd) die geïntroduceerd/aangedragen worden door DCFA-leden kunnen deelnemen aan deze sessies. Junioren geven zich op voor vier sessies tegelijk. Inschrijven voor één van de sessies is niet mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is 25.

 

Je kunt je nu al opgeven via de website. De deelnamekosten bedragen € 200,00 excl. BTW (€ 242,00 incl. 21% BTW) voor de gehele cursuscyclus. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Bij grote belangstelling wordt een wachtlijst gehanteerd.

 

Wij zijn ook nog bezig met het vastleggen van de deelnemende kantoren. Mocht jouw kantoor bereid zijn de organisatie van een sessie op zich te nemen, stuur dan een mail naar secretariaat@dcfa.nl. Wij zijn met name nog op zoek naar corporate finance en tax.