Kennisbijeenkomst fiscaal-juridisch-economisch


15 december 2016


In 2016 is DCFA een samenwerking aangegaan met Tias om de fusie- en overname –theorie meer naar de praktijk te brengen en vice versa.
Het bestuur van DCFA had het genoegen u uit te nodigen voor de kennisbijeenkomst "fiscaal-juridisch-economisch" die plaatsvond op donderdag 15 december 2016. Deze bijeenkomst is in samenwerking met Tias School for Business & Society georganiseerd.
Het maximaal aantal deelnemers was 25 personen.

Fiscale aandachtspunten en actualiteiten 2016/2017
Aan het einde van het jaar is het voor iedere onderneming van belang om te kijken hoe de fiscale positie eruit ziet en wat nog kan worden geoptimaliseerd. Vaak kijkt men nog naar een herstructurering om een belastingbesparing te realiseren of om simpelweg tot vereenvoudiging van de organisatie te komen. In de workshop heeft Martin Ceelen met de aanwezigen vanuit een praktische invalshoek een herstructurering doorlopen met daarbij de aandachtspunten waar bij moet worden stilgestaan. Zonder goede voorbereiding blijkt vaak dat de beoogde besparing aan de ene kant, aan de andere kant in een hoge kostenpost kan resulteren. Na het doorlopen van de herstructurering kregen zij nog enkele actiepunten voor 2016 mee en werden de aandachtspunten voor 2017 besproken die volgen uit onder andere het Belastingplan 2016.

PE-punten
In het kader van de regeling Permanente Educatie Register Valuators werden aan de workshop 2PE punten toegekend.
Spreker

Martin Ceelen

Locatie

Tias School for Business & Society, Campus Tilburg | TIAS building
Warandelaan 2
5037 AB
Tilburg

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden.