Vorige slide
Volgende slide

Word lid van het kennisnetwerk

Het lidmaatschap van de DCFA biedt je toegang tot een actief netwerk van ervaren fusie- en overname professionals. Wij richten ons op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder onze leden door diverse inhoudelijke bijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor onze leden.

Alles over je lidmaatschap

Om lid te worden van de DCFA en jouw bijdrage te leveren aan het (kennis) netwerk dien je tenminste vijf jaar relevante werkervaring te hebben in de corporate finance sector en een significant deel van jouw werk te besteden aan fusies & overnames, financieringen en/of recovery activiteiten. Daarnaast dien je door minimaal twee leden van de DCFA buiten het bedrijf waar je werkzaam bent (‘externe referenten’) te worden geïntroduceerd en voorafgaand aan het noemen van deze referenten hun toestemming daarvoor te hebben gekregen.

Actief betrokken

Als je actief betrokken wilt zijn (worden) bij de DCFA, kun je jezelf beschikbaar stellen voor één van de Commissies of als gastheer optreden voor een netwerkbijeenkomst of Netwerklunch.
Als lid heb je uiteraard toegang tot de Algemene Ledenvergadering waar je het woord kunt voeren en je stem kunt uitbrengen.

Voorwaarden

Voor het lidmaatschap van de DCFA gelden de volgende voorwaarden:

  • Vijf jaar relevante werkervaring in corporate finance sector
  • Focus op fusies & overnames, financieringen en/of recovery activiteiten.
  • Introductie door twee leden buiten eigen bedrijf
  • Persoonsgebonden lidmaatschap
  • Jaarlijkse kosten €  250,- excl. btw

Het lidmaatschap van de DCFA is persoonsgebonden en kan ieder moment ingaan. Het lidmaatschap kan worden opgezegd per kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Je kunt je aanmelden als (kandidaat) lid door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. De Ledencommissie beslist – in principe binnen 14 dagen na aanmelding – over toelating tot het lidmaatschap.
Door middel van de aanmelding als (kandidaat) lid ga je akkoord met het Reglement (pdf, 81 kB) en de Statuten (pdf) van de DCFA.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen met de voorzitter van de Ledencommissie Bert Lippens (+31 (0)6 255 076 65) of met de voorzitter van de DCFA Els in ’t Veld (+31 6 274 670 55). Zij verstrekken je graag meer informatie over het lidmaatschap.

Social media​

Leden van de DCFA kunnen tevens kennis en ervaring uitwisselen via LinkedIn