Word lid van Young DCFA

Het lidmaatschap van de Young DCFA biedt toegang tot vier netwerkevents per jaar die speciaal georganiseerd worden voor alleen de Young DCFA leden. Daarnaast krijg je toegang tot enkele bijeenkomsten van de DCFA waardoor je deelneemt aan een actief netwerk van ervaren fusie- en overname professionals.

Alles over je Young DCFA lidmaatschap

In 2021 is een Young DCFA subnetwerk opgericht voor jonge M&A professionals, dat de mogelijkheid geeft om te groeien en kennis te maken met vakgenoten.

Young DCFA organiseert vier keer per jaar een event voor en door jonge M&A professionals. De ambitie is om jonge professionals op een informele manier met elkaar kennis te laten maken en samenwerking tussen de leden te bevorderen.

Daarnaast kunnen de Young DCFA leden deelnemen aan evenementen die worden georganiseerd door de DCFA, waaronder de Deal of the Year Award en andere kennisbijeenkomsten. De jaarlijkse kosten voor het lidmaatschap bedragen € 120 excl. BTW.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Young DCFA lidmaatschap? Neem dan contact op met Lisanne Veerbeek via lisanneveerbeek@vbk.nl (0651065202) of Stefanie van Wingerden via stefanie.van.wingerden@bdo.nl (0622560500).

Wanneer lid worden?

Voor het lidmaatschap van de Young DCFA gelden de volgende voorwaarden:

  • Wanneer je een young M&A professional bent;
  • Je op een informele manier kennis wilt maken met vakgenoten en
  • Je meer vakkennis wil opdoen door deel te nemen aan zowel Young DCFA als DCFA bijeenkomsten.
  • Persoonsgebonden lidmaatschap
  • Jaarlijkse kosten € 120,- (excl. btw)

Het lidmaatschap van de DCFA is persoonsgebonden en kan ieder moment ingaan. Het lidmaatschap kan worden opgezegd per kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Je kunt je aanmelden door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. De
Door middel van de aanmelding als Young DCFA lid ga je akkoord met het Reglement en de Statuten van de DCFA.

Verzoek voor DCFA leden

Ben je zelf al DCFA lid en heb je “jonge” collega’s die relatief nieuw in het vak zijn? Wil je deze collega’s attenderen op dit netwerk?

Social media​

Leden van de DCFA kunnen tevens kennis en ervaring uitwisselen via LinkedIn