DCFA Nieuwjaarsbijeenkomst + Uitreiking DCFA Deal of the Year Award


19 januari 2017


Het bestuur van DCFA nodigde haar leden graag uit voor de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst, die plaatsvond op donderdag 19 januari 2017. Deze bijeenkomst luidde het nieuwe M&A jaar 2017 in.
Tevens vond de uitreiking van de DCFA Deal of the Year Award 2016 plaats.

Over het kalenderjaar 2016 werd voor de vierde keer een eigen Award uitgereikt aan de betrokkenen bij de mooiste Deal van het Jaar. Naast enkele bestaande, veelal gesponsorde Awards, heeft het Bestuur van de DCFA een eigen initiatief in het leven geroepen.
Bij deze Award ging het niet primair om de dealsize, maar vooral om het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Eeuwig durende roem en enige “free publicity” zaten in elk geval in het prijzenpakket. Een onafhankelijke en deskundige jury, heeft de inzendingen beoordeeld op creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Uit de inzendingen werden drie finalisten gekozen, die een bijzondere vermelding verkregen.Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst werd vervolgens de winnaar uit deze drie finalisten bekend gemaakt.

Het Bestuur nodigde haar leden uit om in hun eigen praktijk een of meer Deals te kiezen en die via de DCFA website te nomineren voor de DCFA Deal of the Year Award 2016. Alle deals, ongeacht omvang of opdrachtgever, konden in aanmerking komen voor deze Award.
SprekerLocatie

Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH
Utrecht

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden.