Previous
Next

Young DCFA (VOL GEBOEKT) - deel 2 (van 4)


18 april 2019 - 15.00 uur


Binnen de DCFA start inmiddels de derde serie Young DCFA-bijeenkomsten. Er worden 4 bijeenkomsten in één jaar georganiseerd voor junior fusie en overname specialisten (corporate finance, bankiers, advocatuur, accountants, investeerders, etc.). Ervaring is niet vereist. De bijeenkomsten bestaan uit een 1,5 uur durend inhoudelijk programma met een afsluitende borrel. Het maximum aantal deelnemers is 20. Alleen junioren (maximaal 5 jaar M&A ervaring, geen maximum leeftijd) die geïntroduceerd/aangedragen worden door leden van de DCFA kunnen deelnemen aan deze sessies. Junioren geven zich op voor 4 sessies tegelijk. Inschrijven voor één van de sessies is niet mogelijk!

De volgende kantoren zijn bereid gevonden de organisatie van de bijeenkomsten voor het jaar 2019 op zich te nemen, waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn: Improved Corporate Finance te Amsterdam, Vestius te Amsterdam, AenF te Utrecht, Lexcore te Tilburg.

Voor een routebeschrijving naar het kantoor verwijzen wij u graag naar de link: https://www.vestius.com/nl/contact.aspx
Mocht u met de auto komen, dan kunt u het beste parkeren bij Parkeergarage Stopera Amsterdam (Waterlooplein 28, 1011 PG Amsterdam). Dit ligt op 5 minuten loopafstand van het kantoor.
Spreker

Vestius Advocaten

Locatie

Vestius Advocaten
Herengracht 584
Amsterdam


Programma

Ontvangst:
15.00 uur Ontvangst met koffie/thee
Aanvang programma:
15.30 uur Aanvang presentatie
Borrel/hapje:
17.00 uur Borrel
Einde bijeenkomst:
18.00 uur Einde bijeenkomst

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden.