DCFA Tennistoernooi op 24 juni 2021


24 juni 2021 - 15:30 uur


Omdat het leuk zou zijn elkaar eindelijk weer eens live te ontmoeten en een buitenactiviteit als tennis zich daar heel goed voor leent, organiseert de DCFA voor de 2e keer in haar bestaan een tennistoernooi. Op donderdag 24 juni a.s. zijn we te gast bij ULTV Rhijnauwen, waar we dubbelpartijen zullen spelen. Of je speelsterkte 1 is of 9 of je helemaal geen speelsterkte hebt, dat maakt allemaal niet uit, iedereen die lid is van de DCFA is van harte welkom.

Wij gaan er van uit dat je zelf zorgt voor een racket en tennisschoenen waarmee je op gravel mag spelen, wij zorgen voor tennisballen. Voor een hapje en drankje tussen de wedstrijden door en een BBQ na afloop wordt gezorgd.

We hopen dat corona geen roet in het eten gooit en/of bepaalde aanpassingen noodzakelijk maakt, maar als dat toch zo is, dan laten we de deelnemers dat tijdig weten.

Dit tennistoernooi wordt georganiseerd door Els in 't Veld.

Graag tot 24 juni!
Sprekers

nvt
nvt

Locatie

ULTV Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16a
Bunnik


Programma

Ontvangst:
15.30 uur Ontvangst op het terras voor het clubhuis
Aanvang programma:
16:00 uur Start
Afsluiting:
19:00 uur Einde wedstrijden, borrel met aansluitend BBQ en prijsuitreiking
Einde bijeenkomst:
20:30 uur Einde

Deelnemers

Pieter van den Berg - Sophista Fusies en Overnames Harold Brummelhuis - JBR Corporate Finance B.V. Rick Denekamp - RD+P Sjack Kasius - Kasius & Partners Friso Kuipers - AenF Partners B.V. Peter Rikhof - Brookz Els in 't Veld - MA law Ernst Verdonck - Tresfontaines Corporate Finance Pieter Wilde RC - Antea Participaties Rob van der Zande - MA law