DCFA Tennistoernooi op 30 juni 2022 uitgesteld


30 juni 2022 - 15:30 uur


Het tennistoernooi is uitgesteld en gaat niet door op 30 juni 2022

***** ***** *****

Vorig jaar hebben we voor de 2e keer in ons bestaan een tennistoernooi gehouden en omdat de opkomst 200% hoger was dan de 1e keer, kunnen we het met recht een succes noemen. We organiseren daarom dit jaar weer een tennistoernooi - misschien is een nieuwe traditie geboren! Op donderdag 30 juni a.s. zijn we opnieuw te gast bij ULTV Rhijnauwen, waar we dubbelpartijen zullen spelen. Of je speelsterkte 1 is of 9 of je helemaal geen speelsterkte hebt, dat maakt allemaal niet uit, iedereen is van harte welkom.

Programma
15.30 uur Ontvangst op het terras voor het clubhuis
16:00 uur Start
18:30 uur Einde wedstrijden, borrel met aansluitend BBQ en prijsuitreiking
20:00 uur Einde

Wij gaan er van uit dat je zelf zorgt voor een racket en tennisschoenen waarmee je op gravel mag spelen, wij zorgen voor tennisballen. Voor een hapje en drankje tussen de wedstrijden door en een BBQ na afloop wordt gezorgd.


Locatie en parkeren
ULTV Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16a
Bunnik
Tel: 030 - 656 14 82
https://rhijnauwen.net
Bij de club is beperkte parkeergelegenheid, maar je kunt goed terecht op het grote parkeerterrein van Theehuis Rhijnauwen iets verderop.


Bijdrage:
Wij vragen de DCFA-leden om een bijdrage in de kosten van € 30,= ex BTW (€ 36,30 incl. BTW) voor het tennissen en de BBQ. Dit bedrag dient vóór 10 juni a.s. te zijn voldaan om daarmee je deelname aan de wedstrijden en de BBQ veilig te stellen. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Schrijf je dus snel in om mee te kunnen doen.

Facturen worden na inschrijving separaat verzonden.

Afmelden:
Afmelding dient schriftelijk en tenminste 72 uur voor aanvang van het tennistoernooi plaats te vinden via ons secretariaat secretariaat@dcfa.nl. Bij afmelding binnen 24 uur en in het geval van no-show heb je geen recht op restitutie van het deelnamebedrag.

Commissieleden:
Dit tennistoernooi wordt georganiseerd door Els in 't Veld.
Sprekers

nvt
nvt

Locatie

ULTV Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16a
Bunnik


Programma

Ontvangst:
15:30 uur ontvangst
Aanvang programma:
16:00 uur start toernooi
Afsluiting:
18:30 uur Einde wedstrijden
Borrel/hapje:
18:30 uur Borrel met aansluitend BBQ en prijsuitreiking
Einde bijeenkomst:
20:00 uur Einde

Deelnemers

Joost Coopmans - BDO Corporate Finance BV Pascalle Corstens-Schnackers - KAeP NOTARIS Rick Denekamp - RD+P Strategy & Finance Vincent Pieterson - AVerest Capital Els in 't Veld - MA law José de Wit - Talanton Rob van der Zande - MA law