Uitreiking Deal of the Year Award 2021


24 maart 2022 - 16.00 uur


Het bestuur van de DCFA nodigt je graag uit voor de traditionele uitreiking van de DCFA Deal of the Year Award, die gehouden zal worden op 24 maart 2022. De uitreiking is wegens Corona uitgesteld .


DCFA Deal of the Year Award
Over het kalenderjaar 2021 wordt voor de negende keer een eigen Award uitgereikt aan (de betrokkenen bij) de mooiste Deal van het Jaar. Bij deze Award gaat het niet om de dealsize, maar vooral om het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Eeuwig durende roem en enige “free publicity” zullen in elk geval in het prijzenpakket zitten.

We kunnen jullie nu al beloven dat het een spetterende prijsuitreiking zal worden, waarbij de Deal of the Year en het hierbij betrokken (Deal) team uitgebreid in het zonnetje zal worden gezet.

Een onafhankelijke en deskundige jury, onder leiding van Hans Biesheuvel, zal de inzendingen beoordelen op creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. Uit de inzendingen worden drie finalisten gekozen, die een bijzondere vermelding zullen verkrijgen. Tijdens de live uitzending zal vervolgens de winnaar uit deze drie finalisten bekend worden gemaakt.

Het Bestuur nodigt jullie hierbij uit om uit jullie eigen praktijk een (of meer) deal(s) te kiezen, en die op de DCFA website te nomineren voor de DCFA Deal of the Year Award 2021. Alle deals, ongeacht omvang of opdrachtgever, kunnen in aanmerking komen voor deze Award. Denk dus vooral niet dat een mooie eigen deal te klein is in omvang, of niet interessant genoeg. Wees creatief en beschrijf waarom jij vindt dat jouw Deal in aanmerking komt voor de Award!

Deals over 2021 kunnen tot uiterlijk 1 maart 2022 worden aangemeld.
Sprekers

Hans Biesheuvel
Drie genomineerden

Locatie

Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH
Utrecht


Programma

Ontvangst:
16:00 uur Ontvangst
Aanvang programma:
16:30 uur Welkomstwoord door voorzitter Els in 't Veld + Vooruitblik door Hans Biesheuvel
Vervolg programma:
17:15 uur Presentaties door de genomineerden
Afsluiting:
18:00 uur Korte pauze en juryberaad
Borrel/hapje:
18:15 uur Bekendmaking winnaar met aansluitend borrel en diner
Einde bijeenkomst:
19.30 uur

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden.